Kayıt Randevu Sistemimiz Açıldı

Değerli velilerimiz,

Bilsem'i ilk defa kazanan öğrencilerimiz için kayıt randevu sistemimiz açılmıştır. Lütfen web sitemizdeki bağlantıdan randevu alarak aşağıda yazılı belgelerle birlikte randevu tarih ve saatinizde kurumumuzda olunuz.

09.08.2023 674

Değerli Velimiz,

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olacak öğrencilerimiz için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Lütfen randevu saatinde hazır bulununuz.

Önemli Hatırlatma: Kayıt İçin Öğrencinin Anne, Baba veya Yasal Vasisinin Bizzat Gelmesi Gerekmektedir.
İstenen Belgeler:   İlk defa kayıt olacak öğrencilerin velilerinden istenen belgeler.

1- Öğrenci Belgesi (Öğrencinin okumakta olduğu İlkokuldan veya e-devlet üzerinden alınacaktır.)

2- İkametgâh (E-devlet üzerinden alınacaktır.)

3- 1 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş olması gerekiyor.)

4- Öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi

5- Veli tarafından doldurulması gereken matbu evraklar (Okulumuzda verilecektir).

RANDEVU ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Adres:
GAZİ MAH. 1422/1. SK. NO 5/12 BEZMİ ALEM VALİDE SULTAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ GİRİŞ KATI SULTANGAZİ / İSTANBUL